Prefab beton laten repareren?

Tijdens het maakproces, transport, monteren of het bouwproces kan er schade of vervuiling ontstaan zoals stelschade of transportschade. Nicsin is een bekende partner in de prefab-industrie zowel bij producten, montagebedrijven en aannemers. Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit het reinigen van vervuiling op prefab-betonelementen, denk aan roest, gietmortel en vlekvorming door bijvoorbeeld metselspecie en alg. 

Onze oplossing

Zeker in het geval van prefab-betonreparaties is het van belang dat de beschadigingen vakkundig hersteld worden. Zo bestaan prefab-elementen vaak uit gekleurd beton of bevat dit verschillende structuren wat vraagt om de juiste kennis en expertise. Onze medewerkers zijn opgeleid en worden regelmatig bijgeschoold zodat zij de juiste technieken en productkennis beheersen om de schades (nagenoeg) onzichtbaar te herstellen. Details, netheid en kleurgetrouwdheid staan bij ons voorop.   

 

Werkwijze

Contact opnemen

Wilt u betonwerkzaamheden laten uitvoeren? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier, info@nicsin.nl of bel 0346 - 251797.

Inspectie

Nadat u contact met ons hebt opgenomen, voeren wij een inspectie op locatie uit. Op basis van deze inspectie dragen wij een passende oplossing voor.

Voorbereidende werkzaamheden

Indien benodigd verzorgen wij de voorbereidende werkzaamheden zoals het uitvoeren van hak- en saneerwerkzaamheden en het reinigen of stralen van het te repareren oppervlak

Betonwerkzaamheden

Vervolgens voeren wij de betonwerkzaamheden uit. Hierin is de kwaliteit van de reparaties onze prioriteit. Dit is terug te zien in de kleurgetrouwheid, nauwkeurigheid en in de opbouw van de verschillende soorten materialen.

Eindafwerking

Om de kwaliteit en de levensduur van het beton in de toekomst te behouden bieden wij ook een passende eindafwerking zoals het conserveren van beton.

Beter voorkomen,
Dan genezen?

Onze drive is om u zoveel mogelijk te ontzorgen, onder andere door nieuwe en slimmere oplossingen te bieden. Als extra service bieden wij dan ook de bescherming van uw beton aan via ons bedrijf Spuitfolie BV. Spuitfolie is een vloeibare beschermfolie dat op onder andere beton kan worden aangebracht voor een tijdelijke bescherming tijdens het gehele bouwproces. Voor meer informatie, neem contact met ons op of neem een kijkje op de website.

Wat kunt u van ons verwachten?

Heeft u behoefte aan meer informatie of heeft u nog vragen? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder!

U ontvangt garantie op al onze werkzaamheden!*

* Raadpleeg onze garantievoorwaarden voor meer informatie.