CONSTRUCTIES verbinden

Pomptechnieken kunnen voor verschillende doeleinden worden ingezet. Zo verzorgt Nicsin de verbinding na het monteren van prefab-betonelementen. Hierbij worden verticale en horizontale voegen gevuld en de gaines aangegoten. Naast het verbinden van constructies worden pomptechnieken ook ingezet voor het uitvullen van constructies denk bijvoorbeeld aan een stempelraam. 

Wij verpompen hoogwaardige cementgebonden mortels, gietmortels, Tikso-tropenmortels en vloeibare vloermortels. Daarbij werken wij met gespecialiseerd personeel en beschikken wij over de juiste kennis over de producten en toepassing. 

Werkwijze

Contact opnemen

Wilt u betonwerkzaamheden laten uitvoeren? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier, info@nicsin.nl of bel 0346 - 251797.

Inspectie

Nadat u contact met ons hebt opgenomen, voeren wij een inspectie op locatie uit. Op basis van deze inspectie dragen wij een passende oplossing voor.

Voorbereidende werkzaamheden

Indien benodigd verzorgen wij de voorbereidende werkzaamheden zoals het uitvoeren van hak- en saneerwerkzaamheden en het reinigen of stralen van het desbetreffende oppervlak.

Betonwerkzaamheden

Vervolgens voeren wij de betonwerkzaamheden uit. Hierin is de kwaliteit van de reparaties onze prioriteit. Dit is terug te zien in de kleurgetrouwheid, nauwkeurigheid en in de opbouw van de verschillende soorten materialen.

Eindafwerking

Om de kwaliteit en de levensduur van het beton in de toekomst te behouden bieden wij ook een passende eindafwerking zoals het conserveren van beton.

Wat kunt u van ons verwachten?

Heeft u behoefte aan meer informatie of heeft u nog vragen? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder!

U ontvangt garantie op al onze werkzaamheden!*

* Raadpleeg onze garantievoorwaarden voor meer informatie.