Beschadigd beton?

Heeft u een beschadiging aan uw beton? Het repareren van beton is een techniek die wij al ruim 25 jaar beheersen! Onze specialisatie reikt van cosmetische tot constructieve schades en van keldervloer tot dakrand! Bij het repareren behandelen wij schades die voor, tijdens of na het bouwproces zijn ontstaan.

Onder deze betonreparatie-werkzaamheden valt onder andere het dichtzetten van konus- en centerpengaten, het repareren van stortnaden en het uitvoeren van poetswerkzaamheden tot de CUR- Aanbeveling 100. Deze poetswerkzaamheden worden uiterst zorgvuldig uitgevoerd met een fijne mortel om de ondergrond niet te beschadigen.

Werkwijze

Bij Nicsin ontzorgen we u tijdens het gehele proces: van voorbereiding tot eindafwerking. Zo verzorgen wij de voorbereidende werkzaamheden voor de betonreparatie zoals het stralen en reinigen, de reparatie zelf en ook de afwerking om de levensduur van het beton te behouden.

Contact opnemen

Wilt u beton laten repareren? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier, info@nicsin.nl of bel 0346 - 251797.

Inspectie

Nadat u contact met ons hebt opgenomen, voeren wij een inspectie op locatie uit. Op basis van deze inspectie dragen wij een passende oplossing voor.

Voorbereidende werkzaamheden

Indien benodigd verzorgen wij ook de voorbereidende werkzaamheden zoals het uitvoeren van hak- en saneerwerkzaamheden en het reinigen of stralen van het te repareren oppervlak.

Betonwerkzaamheden

Vervolgens voeren wij de reparatie uit om uw betonnen muren, bruggen en betonelementen weer in de oorspronkelijke staat terug te brengen. Hierin is de kwaliteit van de reparaties onze prioriteit. Dit is terug te zien in de kleurgetrouwheid, nauwkeurigheid en in de opbouw van de verschillende soorten materialen.

Eindafwerking

Om de kwaliteit en de levensduur van het beton in de toekomst te behouden bieden wij ook een passende eindafwerking zoals het conserveren van beton. Denk hierbij aan het impregneren, coaten of hydrofoberen om uw beton te beschermen tegen nieuwe beschadigingen. 

Wat kunt u van ons verwachten?

Heeft u behoefte aan meer informatie of heeft u nog vragen? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder!

U ontvangt garantie op al onze werkzaamheden!*

* Raadpleeg onze garantievoorwaarden voor meer informatie.