beton renoveren?

Beton is sterk, duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Maar zelfs beton heeft onderhoud nodig of kan beschadigd raken door onvoldoende bescherming, weersinvloeden, constructiefouten of langdurige zware belasting.

Wij renoveren alle soorten betonconstructies: van gevels en trappen tot balkons en galerijen. Om de levensduur te verlengen zorgen wij er ook voor dat het juiste beschermingsmateriaal wordt toegepast. Zo brengen wij bijvoorbeeld een coating met dekkingsvermeerderende werking aan of hydrofoberen wij het beton zodat het een langere levensduur heeft. 

Werkwijze

Contact opnemen

Wilt u betonwerkzaamheden laten uitvoeren? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier, info@nicsin.nl of bel 0346 - 251797.

Inspectie

Nadat u contact met ons hebt opgenomen, voeren wij een inspectie op locatie uit. Op basis van deze inspectie dragen wij een passende oplossing voor.

Voorbereidende werkzaamheden

Indien benodigd verzorgen wij de voorbereidende werkzaamheden zoals het uitvoeren van hak- en saneerwerkzaamheden en het reinigen of stralen van het desbetreffende oppervlak.

Betonwerkzaamheden

Vervolgens voeren wij de betonwerkzaamheden uit. Hierin is de kwaliteit van de reparaties onze prioriteit. Dit is terug te zien in de kleurgetrouwheid, nauwkeurigheid en in de opbouw van de verschillende soorten materialen.

Eindafwerking

Om de kwaliteit en de levensduur van het beton in de toekomst te behouden bieden wij ook een passende eindafwerking zoals het conserveren van beton.

Wat kunt u van ons verwachten?

Heeft u behoefte aan meer informatie of heeft u nog vragen? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder!

U ontvangt garantie op al onze werkzaamheden!*

* Raadpleeg onze garantievoorwaarden voor meer informatie.