onze technieken

In theorie gaat alles in één keer goed, blijft alles nieuw en heb je alles onder controle. In de praktijk is er Nicsin:

Beschadigd beton? Nicsin behandelt alle schades: zowel schades aan jaren oud beton als schades die voor, na of tijdens het bouwproces zijn ontstaan.

Prefab-reparatie is in betonreparatie een vak apart. Wij zetten onze expertise in om deze schades (nagenoeg) onzichtbaar te herstellen. 

Laat beschadigd beton duurzaam herstellen en preventief beschermen.

De meest efficiënte manier om scheuren en lekkages te repareren.

Nicsin beheerst diverse vloertechnieken om problemen aan uw vloer te herstellen. Van schuren tot stralen en egaliseren. 

Uw beton laten ontdoen van oude coatings, stuclagen of vervuiling? Onze straalwerkzaamheden zijn hiervoor de oplossing.

Samen bouwen! Nicsin helpt u graag bij het verbinden en uitvullen van constructies. 

Wij beheersen diverse technieken om u de beste oplossing te bieden. Dus bent u op zoek naar betonreparatie of andere betonwerkzaamheden? Onze professioneel opgeleide werknemers voeren dit graag voor u uit. Wij zijn VCA-gecertificeerd en werken volgens hoge normen zoals de NEN-EN 1504 en de CUR aanbeveling 118. 

Beschadigd beton?

Beton is niet uit onze samenleving weg te denken. In bijna alle gebouwen, kunstwerken en waterwerken is het verwerkt. Het wordt onder andere gebruikt voor de fundatie en constructie van de gebouwde omgeving zoals funderingen, wanden, vloeren en balken. Vanwege de sterke en duurzame eigenschappen van beton is het één van de meest gebruikte materialen ter wereld. Helaas kan zelfs dit sterke materiaal beschadigen door onder andere lekkage, brandschade, veroudering (carbonatieschade) of betonrot (corrosieschade).

Van A tot Z: alles met beton!
Met een kruiwagen vol ervaring, kwaliteiten en technieken helpen wij u graag en bieden wij een oplossing die past. Wij zijn gespecialiseerd in het repareren van beton van zodanige kwaliteit dat onze reparaties duurzaam zijn en altijd waarde toevoegen. Wij ontzorgen u van het begin tot het einde van het proces: van voorbereiding tot eindafwerking. Wij werken voor landelijke en vele middelgrote en regionale aannemers. 

Werkwijze

Contact opnemen

Wilt u betonwerkzaamheden laten uitvoeren? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier, mail naar info@nicsin.nl of bel 0346 - 251797.

Inspectie

Nadat u contact met ons hebt opgenomen, voeren wij een inspectie op locatie uit. Op basis van deze inspectie dragen wij een passende oplossing voor.

Voorbereidende werkzaamheden

Indien benodigd verzorgen wij de voorbereidende werkzaamheden voor de betonreparatie zoals het uitvoeren van hak- en saneerwerkzaamheden of het reinigen of stralen van het te repareren oppervlak.

Betonwerkzaamheden

Vervolgens voeren wij de werkzaamheden uit. Hierin staat kwaliteit voor ons voorop!

Eindafwerking

Om de kwaliteit en de levensduur van het beton in de toekomst te behouden bieden wij ook een passende eindafwerking zoals het conserveren van beton.

Wat kunt u van ons verwachten?

Heeft u behoefte aan meer informatie of heeft u nog vragen? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder!

U ontvangt garantie op al onze werkzaamheden!*

* Raadpleeg onze garantievoorwaarden voor meer informatie.